bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.

Clasificarea conexiunilor in functie de timp:

1)       de interactiune:

-          cele mai frecvent intalnite tipuri de legaturi

-          se mentin relativ stabile o perioada lunga de timp

-          isi pastreaza directionarea la aparitia sau disparitia unor elemente

-          nu afecteaza interactiunile dintre celelalte componente

-          corespunzator naturii lor (finaciara,materiala)in sistem coexista structuri de acelasi tip

EX : trecerea la economie de piata a impus aparitia subsistemelor de marketing care a mentinut directionarea legaturilor dintre celelalte subsisteme si a adaugat o noua conexiune acestora.

2)       de generare – cu caracter temporar si apar in cazul in care  subsistemele interactioneaza in vederea realizarii unui obiectiv comun(cooperarea unor firme sau subsisteme la realizarea unui proiect)sau a unui nou subsistem incorporat in structura sistemului de referinta.

-          un caz particular al acestor conexiuni->conexiunile de dezvoltare(-sunt mai stabile ;-actioneaza pe perioade mai lungi ;- abiectul ADS si necesita metode si tehnici de investigare prospective ale sistemului.

3)functionale- au caracter informational si apar cand exista o corelare intre subsistemele care indeplinesc functii proprii, si care, la randul lor reprezinta conditii de realizare a functiilor intregului sistem.

4)de transformare(caz particular al 3) ) :

-nu mai sunt stabile

-          depind de etapele procesului de transformare si de unele restrictii ale sistemului

-          subsistemele nu mai au functii diferite, ele urmarind atingerea  aceluiasi obiectiv

EX : finalizarea unei investitii sau implemetarea unui nou sistem informational decizional->implica transformarea conexiunilor existente intre subsisteme si sistem si intre subsistemele existente si subsistemul  nou creat pana cand sistemul va atinge o noua stare de echilibru

   5) decizionale(de conducere) :

-          au caracter complex

-          sunt o combinatie de conexiuni de dezvoltare si 3) si se realizeaza pe baza unor principii sau metode de conducere

-          sunt stabile pe perioade in care se urmareste atingerea obiectivelor sistemului si studierea lor e esentiala pt. definirea structurii informational decizionala a sistemului

-          pe baza lor se pot evidential in raport cu structura lor sistemul cu structura informational decizionala ierarhica, neierarhica si mixta.